Servicii

Te ajutăm să crești afacerea ta în mediul online

01.

Pregătește o strategie

Cât de clară este vizunea ta? Cât de aproape te simți că ești de a-ți realiza visele? Găsește-ți calea în cariera ta antreprenorială și pregătește-te să-ți creezi cel mai bun plan pentru afacerea ta sub asistența unor experți

02.

Creează conținut

Calitatea conținutului digital este definită de calitatea afacerii tale. Cât de bine vrei să arate? Cât de bun vrei să fie?

03.

Go online!

Online e noul offline. Ești pregătit de spectacol? Eșți pregătit pentru noi recorduri? Lumea e pregătită pentru tine. Începe acum!

 • 1

  Pregătește o strategie

  Rezultate măsurabile

  Social media este în creștere continuă și accelerată. Dar rezulatele nu apar instantaneu. Totuși, poți învață cum să crezi o strategie bună.

  Analiza datelor

  Toate campaniile vor fi analizte în detaliu iar experții noștri vor alege ce se potrivește cel mai bine conform acestor date

  Campanii social media

  Experții noștrii îți vor oferi toate uneltele de care vei avea nevoie să îți creezi campaniile tale pe Social Media de la zero.

  Social media strategy

  Rezultate pe termen lung

  Vorba multă, sărăcia omului. Noi vă promitem rezultate pe termen lung care vor fi reflectate în creșterea veniturilor.Ești pregătit?

  Resurse de business

  Expertii noștrii vă vor pune la dispozitie toate resursele necesare pentru a crea strategia ta online de la zero și te vor ghida prin tot procesul

  Flexibilitate

  Suntem aici pentru a te ajuta să-ți aduci afacerea la un nou nivel. Tu alegi când și cum ne întâlnim pentru sesiunile de consultanță

  Rezervă-ți prima sesiune de consultanță cu unul din experții noștri.
  *Prima sesiune este gratuită

 • 2

  Creează conținut

  Pagină web pentru produse sau servicii

  Website-ul tău este viziunea afacerii tale reflectată în mediul online. Asigură-te că este simplă și prietenoasă în ochii clienților

  Website-uri de e-commerce

  Dacă deții un magazin fizic, irosești peste 90% din clienții potențiali. Așadar, ești pregătit să-ți aduci afacerea în mediul online?

  Mentenanță

  Un website are nevoie mereu de actualizări asupra conținutului, rezultate a unor analize amănunțite. Asta înseamnă mentenanță. Nu-ți face griji, ne vom ocupa tot noi de asta.

  Social media strategy

  Design logo

  Logo-ul este elementul central al identității vizuale a unui business. Îți dorești un logo elegant sau profesional? Simplu sau creativ?

  Broșuri, flyere ...&altele

  Într-o afacere este mereu nevoie de materiale grafice noi. Consideră-ne departamentul de grafică, iar tu vei avea destul timp să ai grijă de dezvoltarea afacerii

  Conținut grafic pentru Social Media

  Acum că ai o strategie, conținut, texte și postări plătite, îți doreșți ca identitatea ta vizuală să ”fie trăită” pe Social Media. Pentru asta ai nevoie de design grafic.

  Rata de cumpărare

  64% dintre clienți au șanse mai mari să cumpere produsul după ce au vizionat un video despre acesta

  Preferințe

  72% dintre clienți preferă să urmărească un video decât să citescă un articol despre un produs sau serviciu

  Rata de conversie

  80% mai multe conversii de pe o pagină web cu un video explicativ

  Înțelegere

  97% dintre marketeri afirmă că un video i-a ajutat să crească rata de înțelegere a produselor

  Full-service

  Nu-ti face griji pentru nimic. Vom avea grijă de întregul proces de la ideație, la sesiunile de filmare și editare.

  Mai ieftin, dar mai mult

  Video-urile promoționale au un preț de accesare (Cost Per Click) de 30% mai mic, totodată aducând un grad de implicare de 12 ori mai mare pe orice platformă de Social Media

  Echipament profesional

  Producția video necesită echipament profesional și videografi experiementați. La Brandify lucrăm cu cea mai nouă tehnologie atât în procesul de producție cât și în cel de editare.

  Fotografie creativă

  O fotografie valorează cât o mie de cuvinte, spune o vorbă veche... Păstrează-ți clienți interesați folosind fotografii reale și creative ale produselor sau serviciilor tale

  Fotografie comercială

  Dacă deții un magazin online, păstrează-l simplu și curat cu ajutorul fotografiilor de studio realizate pe fundal alb.

  Fotografie corporate

  poze de echipa, ședințe de fotografie, evenimente ale corporației/ corporatiste și altele... spune-ne de ce ai nevoie, vom fi prezenți pentru a te ajută!

  Clienți care au avut încredere în noi pentru Fotografie Comercială

 • 3

  Lansează-te online!

  Campaigns Social Media

  Investește în cel mai puternic flux de venituri din întreagă lume. Te vom ajuta să alegi și să creezi campania publicitară perfectă

  Rezultate pe termen lung

  Vorbe mai puține, muncă mai multă. Noi vă promitem rezultate pe termen lung ce vor fi reflectate în creșterea veniturilor. Cheia este să fii constant!

  Campanii de performanță

  Nu există o campanie online perfectă, dar dacă reușești să găsești combinația perfectă între Conștientizare (Awareness), Considerare (Consideration) și Conversie (Conversion), ești foarte aproape de succes!

  Social media strategy

  Salvează timp

  Consideră-ne ”departamentul intern de web development”, și noi vom avea grijă de schimbările constante necesare pe website-ul tău.

  Change constantly

  Lumea de azi se schimbă atât de repede, și internetul la fel! Bazat pe o analiză amănunțită, te ajutăm să îți păstrezi website-ul actualizat!

  Parteneriat flexibil

  Vrem să clădim o relație pe termen lung cu brandul tău, așa că vom schița împreună cu tine cum va arăta colaborarea noastră, pentru a fi amândoi mulțumiți de rezultate.

De ce ai nevoie de o agenție digitală?

Salvează energie

Ca să te bucuri de timpul tău liber și de banii pe care îi câștigi, ai nevoie de energie. Și energia este limitată! De ce ai irosi-o pe o campanie publicitară ineficientă? Concentrează-ți energia pe ce contează cu adevărat important în viață: familia, călătoritul, dezvoltarea personală și creșterea afacerii. Ai încredere în exeperții care au făcut din marketingul digital o afacere de succes, iar tu vei avea destulă energie să investești în afacerea ta. Pentru că meriți!

BOOM financiar

Banii sunt unitatea de măsură pentru succesul unei afaceri. Afacerea ta îți va aduce noi niveluri de satisfacție financiară când "artificiile" corecte pentru promovare sunt aplicate. Ne referim la o rată de conversie mai bună, clienți fideli, o creștere a profitului și costuri de marketing mai scăzute. Bucură-te de siguranța oferită de creșterea continuă a succesului afacerii tale.

Câștigă-ți libertatea

Atunci când ai experți în echipă, câștigi libertatea de a alege ce să faci cu timpul tău, cu banii tăi și cu energia pe care o salvezi. Acum că prioritățile tale nu mai includ contul tău de social media, website-ul tău sau orice altă campanie de marketing, simte-te liber să decizi ce amintiri dorești să creezi în viață ta. Viața ta e alegerea ta!

Câștigă cunoștințe

Când lucrezi cu experți, în mod automat înveți cum funcționează această industrie. Poți aplica în viitor ce ai învățat, pentru alte afaceri sau proiecte, sau îți poți începe propria echipă de marketing pentru a-i învață cum să îți crești afacerea prin canale online. Fii mai bun în fiecare zi! Fii mai deștept în fiecare moment!

Salvează timp!

Viața nu este făcută să fie trăită în birou. Timpul este singurul lucru pe care nu îl putem primi înapoi, așa că, de ce să îl irosim? Poți să ai câteva afaceri, dar numai o singură familie. Petrece-ți timpul făcând ce iubești, cu cine dorești și lasă-ne pe noi să-ți aducem afacerea la următorul nivel.

Nu te mulțumi cu un brand mediocru. Lansează-te online!