Servicii

Te ajutăm să crești afacerea ta în mediul online

Cât de clară este vizunea ta? Pregătește-te să creezi cel mai bun plan de creștere pentru afacerea ta sub asistența unor experți

Calitatea conținutului digital este definită de calitatea afacerii tale. Cât de bine vrei să arate? Cât de bun vrei să fie?

Online e noul offline. Ești pregătit de spectacol? Eșți pregătit pentru noi recorduri? Lumea e pregătită pentru tine. Începe acum!

Serviciile noastre

Design web

Website-ul tău este viziunea afacerii tale reflectată în mediul online. Ne ocupăm de UI & UX și creem un website-ul ideal pentru prezentarea business-ului tău.


Cere ofertă

Web & App Development

Crearea unui magazin online sau a unei platforme dedicate pentru afacerea ta poate fi un proces complex, dar rezultatele se vor vedea imediat în afacerea ta.

Cere ofertă

Design grafic

Logo, cărți de vizită, bannere, materiale de marketing... într-o afacere este mereu nevoie de materiale grafice noi. Noi ne putem ocupa de toate, iar tu de dezvoltarea business-ului tău!

Cere ofertă

Branding

Expertii noștri se vor ocupa de întreg procesul de branding sau rebranding, de la concept până la grafica finală, pentru a oferi un boost afacerii tale!


Cere ofertă

Social Media Management

Noi promitem rezultate pe termen lung pe Facebook, Instagram, Youtube, LinkedIn sau TikTok, care vor fi văzute în creșterea profitului pe termen lung.

Cere ofertă

Performance marketing

Pregătim și lansăm campanii de ad-uri pe Google, Facebook și Youtube, iar apoi ne asigurăm că vei obține rezultatele așteptate.

Cere ofertă

Productie video comerciala

Video de produs sau pentru locații, interviuri sau podcast. Toate, pentru identitatea vizuală a afacerii tale!


Cere ofertă

Fotografie comerciala

Fotografie de produs, la locatie sau in studio, ce va ajuta la creșterea calității conținutului oferit audienței tale în mediul online

Cere ofertă

Inchiriere studio video

ÎN CURÂND, vei putea închiria studio-ul nostru video profesional, dotat cu aparatură de ultimă generație pentru podcast, interviuri sau videouri de produs

Cere ofertă

De ce ai nevoie de o agenție digitală?

Salvează energie

Ca să te bucuri de timpul tău liber și de banii pe care îi câștigi, ai nevoie de energie. Și energia este limitată! De ce ai irosi-o pe o campanie publicitară ineficientă? Concentrează-ți energia pe ce contează cu adevărat important în viață: familia, călătoritul, dezvoltarea personală și creșterea afacerii. Ai încredere în exeperții care au făcut din marketingul digital o afacere de succes, iar tu vei avea destulă energie să investești în afacerea ta. Pentru că meriți!

BOOM financiar

Banii sunt unitatea de măsură pentru succesul unei afaceri. Afacerea ta îți va aduce noi niveluri de satisfacție financiară când "artificiile" corecte pentru promovare sunt aplicate. Ne referim la o rată de conversie mai bună, clienți fideli, o creștere a profitului și costuri de marketing mai scăzute. Bucură-te de siguranța oferită de creșterea continuă a succesului afacerii tale.

Câștigă-ți libertatea

Atunci când ai experți în echipă, câștigi libertatea de a alege ce să faci cu timpul tău, cu banii tăi și cu energia pe care o salvezi. Acum că prioritățile tale nu mai includ contul tău de social media, website-ul tău sau orice altă campanie de marketing, simte-te liber să decizi ce amintiri dorești să creezi în viață ta. Viața ta e alegerea ta!

Câștigă cunoștințe

Când lucrezi cu experți, în mod automat înveți cum funcționează această industrie. Poți aplica în viitor ce ai învățat, pentru alte afaceri sau proiecte, sau îți poți începe propria echipă de marketing pentru a-i învață cum să îți crești afacerea prin canale online. Fii mai bun în fiecare zi! Fii mai deștept în fiecare moment!

Salvează timp!

Viața nu este făcută să fie trăită în birou. Timpul este singurul lucru pe care nu îl putem primi înapoi, așa că, de ce să îl irosim? Poți să ai câteva afaceri, dar numai o singură familie. Petrece-ți timpul făcând ce iubești, cu cine dorești și lasă-ne pe noi să-ți aducem afacerea la următorul nivel.

Nu te mulțumi cu un brand mediocru. Lansează-te online!